body
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

body

software
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل المكرونه بالبشاميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
body

body


المساهمات : 114
تاريخ التسجيل : 04/06/2009
العمر : 29
الموقع : موقعى

طريقة عمل المكرونه بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل المكرونه بالبشاميل   طريقة عمل المكرونه بالبشاميل I_icon_minitimeالسبت يونيو 06, 2009 10:14 pm

طريقة عمل المكرونه بالبشاميل

اول شئ البشاميل ::

بتجيبى لكل كوب لبن معلقتين دقيق

بتجيبى اللبن وتحطى عليه الدقيق فى كوبايه وتدوبيه عدل

وبعدين ترفعيه على النار وتفضى تقلبى

غايه مايوصل معاكى للسمك اللى تحبيه وخلى بالك انه بيتحط فى الفرن تانى يعنى بتزيد السماكه بتاعته يعنى خليه

اقل درجه من السمك اللى عايزاه وتحطيى عليه معلقه زيت

وبعدين بتحطى توابلك ملح وفلفل وشويه بهارات خفيفه واكيد جنزبيل مطحون

بصى بقى بتقسمى البشاميل

لقسمين قسم للوش وقسم للقلب

القسم للقلب/ بتحطيه فى حله كبيره وتضيفى عليه لحمتك المفرومه المتعصجه ومعلقه صلصه عشان تفتح النفس بشكلها

وطريقه تعصيج اللحمه كالتالى :: بصله وتحمريها وتنزلى عليها اللحمه وبهارات والملح والفلفل وتزودى عليها جزره

مبشوره بتطلع روووووووووووووووووووعه فى الاكل وتزودى مايتك لغايه ماتستوى

نرجع بقى للبشاميل: بعد ما تضيفى البشاميل واللحمه هتضيفى عليهم المكرونه
وتقلبى كويس اوى

هاتيجى بقى فى البايركس اللى هتسوى فيه الاكل

تحطى فى الارضيه شويه بقسماط ماشى .... اه بقسماط متستغربوش ودا عشان البشاميل متلزقش فى الارضيه

وتحطى مكرونتك بالبشاميل

وتيجى بقى من فوق وتحطى بقيه البشاميل

بصى بقى ممكن تحطى موتزاريلا وممكن جبنه رومى بس انا بحبها كدا من غير اضافات ولكل واحده زوقها

بصى بقى كترى البشاميل بتاعك واسلقى المكرونه بتاعتك كويس عشان متحتاجش سوا لما تدخليها الفرن

كل اللى هتعمليه هتسيبيها فى الفرن من تحت 10 دقايق وبعدين تطلعيها فوق تاخد وش وبس

هتدخلى فيها السكينه بعد كدا هتلاقيها سايحه وطعمها خرااااااااااافى


اتمنى ان تنال اعجبكم لانى بصراحة الاكلى دى بحبها اوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://body.niceboards.net
 
طريقة عمل المكرونه بالبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الزبادي
» طريقة عمل الشاورما
» طريقة عمل أحلى بتيفور
» طريقة عمل الحواوشي المصري
» طريقة عمل الكشري المصري بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
body :: قسم الاسره :: أشهى المأكولات-
انتقل الى: